Зробити домашньою|Додати до обраного
 
 

Стажування у Болгаріх

Автор: admin от 25-06-2018, 09:07

Стажування у Болгарії
Відповідно до укладеного договору між Державним навчальним закладом «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» та «Міжнародного коледжу індустріалізації та захисту населення від лих і аварій» (Республіка Болгарія, м. Варна) 30 травня 2018 року група учнів Центру вирушила у Болгарію для проходження стажування на узбережжі Чорного моря у найкращих готельно-ресторанних комплексах. Стажери проживають у комфортних номерах з усіма сучасними зручностями, відпрацьовують програму стажування на сучасному обладнанні відповідно до програми практики, відпочивають на узбережжі, налагоджують міжнародні стосунки між стажерами з інших країн, вивчають болгарську та англійську мов та отримують заробітню платню у розмірі 350-400 € на місяць. Бажаємо нашим учням подальших здобутків та чекаємо їх у стінах Alma Mater у вересні на початку нового навчального року.

Методист Центру
Шейко М.О.

 

Ещё реакции

Нові перспективи

Автор: admin от 6-04-2018, 12:23

Нові перспективи
5 квітня до ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» завітав директор «Міжнародного коледжу індустріалізації та захисту населення від лих і аварій» (Республіка Болгарія, м. Варна) Сиротін Петро Іванович, який запропонував нашому навчальному закладу нові можливості для проходження стажування учнями на об’єктах готельно-ресторанного інфраструктури Республіки Болгарія. Директор нашого навчального закладу, Денисенко Василь Миколайович, детально обговорив всі пункти співпраці з представником болгарської сторони. В результаті плідної зустрічі між навчальними закладами був підписаний договір про співробітництво.

Методист Центру
Шейко М.О.

Довгоочікувана перемога в італійському м. Касарго

Автор: admin от 20-03-2018, 17:25
Довгоочікувана перемога в італійському м. Касарго
Наш навчальний заклад втретє бере участь у Міжнародному конкурсі «Здорова їжа та напої без відходів. Касарго – 2018». Під час відбіркового учнівського туру пройшли найталановитіші учні Центру: 
- Волков Роман – група БОФ-24 (спеціальність «Бармен»);
- Анохіна Катерина – група БОФ-24 (спеціальність «Офіціант»);
- Дерипаскін Іван – група БК-15 (спеціальність «Кухар»);
- Пчелінцева Дар’я – група АК-35 (спеціальність «Кондитер»).
Міжнародний конкурс у м. Касарго пройшов з 13 по 18 березня 2018 року у Центрі готельно-ресторанного сервісу, в якому взяли участь 18 команд: Франція, Словенія, Молдова, Буркіна-Фасо (Африка), Данія, Латвія, Болгарія, Словакія, Угорщина, Литва, Румунія, Росія (Москва) й 5 команд з Італії.

За результатами наша команда виступала 15 березня з командами Італії та Словенії. Змагання кожної команди почалися з професійних навиків ресторанного напрямку. Кухар і кондитер 1,5 години готували закуску міні-пиріжки з гарбузовою начинкою й основну дієтичну страву яйце пашот на морквяній подушці з овочами гриль та чіпсами з цибулі-порей. Кондитер готувала десерт вафельні тістечка з вершками, лимонним курдом, свіжою суницею та м’ятою. За свою працю вельмишановне журі відмітили Дерипаскіна Івана та Пчелінцеву Дар’ю в номінації «Кращий кухарський дует, який приготував страву без відходів».

В номінації «Кращий бармен і ресторанне обслуговування» перше місце почесне журі віддало Волкову Роману за знання двох мов англійської та італійської й представлення авторського коктейлю, та Анохіній Катерині, яка показала професійні навички офіціанта при обслуговуванні гостей.
На гала-концерті при закритті Міжнародного конкурсу вперше за 5 років італійська команда Касарго завоювала командний кубок кращих кухарів. Від нашої команди привітання зробив майстер в/н з професії «Бармен» Семенов Сергій Михайлович, який показав шоу-програму флейрингу. Глядачі були у захваті й підтримували його гучними оплесками й криками «Браво». 
Програма конкурсу була дуже насиченою, але нашій команді випала нагода декілька годин провести у прекрасному місті Мілан.
Адміністрація навчального закладу висловлює слова подяки майстрам виробничого навчання: Монастирному В.О., Семенову С.М., Грамотіній О.Ю., Мірзажалоловій Ю.О., Берченко Т.А., старшому майстру Пукась К.Ю. та викладачам англійської мови Леоненко М.П., Шейко М.О., Коноваленко Я.В. за підготовку команди до Міжнародного конкурсу. Чекаємо з нетерпінням запрошення на нові конкурси! Колектив майстрів виробничого навчання й викладачів Центру готовий до підкорення нових вершин на професійній арені ресторанного сервісу.
Методист Центру
Шейко М.О.
 

Стажування та практика в Туреччині

Автор: admin от 22-02-2018, 12:49

ПРАКТИКА, СТАЖИРОВКА, РАБОТА: ТУРЦИЯ

НА СЛЕДУЮЩИЙ СЕЗОН ВОЗМОЖЕН ВЫЕЗД НА ПРАКТИКУ: КИПР, ОАЭ, 

КРУИЗНЫЕ ЛАЙНЕРЫ

Больше информации на сайте Goldenempire

Встреча и собеседование с работодателем на русском языке в университете СДПУ в 12.30 в кафедра "Физико-математическая" аудитория 346. После собеседования возможно подписание рабочего контракта с работодателем.

  

1. МЫ ПРЕДЛАГАЕМ С ПОМОЩЬЮ ПРАКТИКИ УВИДЕТЬ МИР. Студенты зарекомендовавшие себя на практике в Турции, на следующий сезон получат возможность пройти практику в ОАЭ, Кипр, далее круизные лайнеры, где уровень зарплат выше, но нужно получить опыт работы в Турции, закрепить и поднять на уровень выше знания английского языка;

2. СОПРОВОЖДЕНИЕ СТУДЕНТОВ
Кто будет стараться работать качественно и добросовестно, на следующий сезон получит от нас рекомендации для работы в отелях, компаниях, где выше ставка и экстра.
Кто профессионал или хороший многолетний любитель танцор, гимнаст, вело триальщик, роллер, музыкант … на следующий сезон им будут предлагаться зарплаты, где ставка от 700-800 евро до 1500-2000 евро. Отбор на такие должности проходит в октябре и ноябре месяце.

3. ЗАРОБОТНАЯ ПЛАТА.

Ставка 400$ + экстра = до 1000$
Кто получит опыт работы в этом сезоне, на следующий сезон имеют право просить ставку больше, которая будет оговариваться во время собеседования.
Что такое «EXTRA»?  Это один из видов дополнительного заработка для аниматора. В чем он заключается:

Например: Спорт. аниматоры продают билеты бинго лотереи, билеты на диско тур и получают процент с продаж, а также чаевые от туристов.

Детские аниматоры продают аниматорские диски, футболки и получают почасовую оплату за услуги няни, а также чаевые от туристов.

Трансферные гиды получают экстра доплаты от продаж в магазинах сладостей и чаевые от туристов, которых встречают в аэропорту или когда провожают.

4. ПРАКТИКА. Предлагаем практику для студентов на сезон 2018 в Турции. Период: с апреля (мая) до сентября (октября) месяца;

5. УНИВЕРСИТЕТЫ. Перед тем, как предложить студенту информации о практике за границей, с каждым университетом мы подписываем договор о сотрудничестве;

6. СОБЕСЕДОВАНИЕ. Собеседование и отбор студентов на практику будет проводится при университете представителем украинской тур.компании или представители принимающей стороны, которые будут прилетать в Украину с Турции;

7. ВАКАНСИИ:
— Анимация: спортивные и детские аниматоры;
— Инструктора: Пилатес, Зубма, Йога;
— Администрация отеля: ресепшен и гестрелейшен;
— Ресторан: хостес, бармен, официант, повар;
— Танцоры, Гимнасты, Велотриальщики, Роллеры, Музыканты;
— Вакансии в тур.оператора: Трансфермен; Шоп-гиды; Гостиничные гиды.

8. ВЫЛЕТ НА ПРАКТИКУ. Работодатель оплачивает перелет в Турцию и обратно в Украину, если вовремя поданы все документы. Вылет из Украины группами, встреча в аэропортах Турции и трансфер до отеля за счет принимающей стороны:
— Вылет на практику в апреле или мае 2018 года.
— Прилетаем домой в сентябре (октябре) месяце;

9. РАБОЧИЙ КОНТРАКТ. На период работы с работодателем подписывается рабочий контракт, с нашей тур.компанией также будет подписан договор;

10. РАБОЧАЯ ВИЗА. Отель оплачивает рабочую визу, она стоит в этом году 275 евро. Выезд на практику официальный, оформляется рабочая виза через Турецкое посольство (консульство) в Киеве (Одессе) и вклеивается в загранпаспорт (Для гидов оформление документов другое);

11. ТРАНСФЕР. Предоставляется трансфер на работу и с работы, если персонал проживает далеко за территорией отеля, кто будет жить на территории отеля, трансфер не нужен;

12. СТРАХОВКА. Каждому будет оформлена страховка. Как и когда оформляется страховка, нужно уточнять на месте;

13. УНИФОРМА. Для сотрудников всех департаментов предусмотрена униформа;

14. ПРОЖИВАНИЕ. Проживание и коммунальные услуги за счет работодателя. Комнаты: 2, 3 или 4 одноместные, присутствует кровать, душ и туалет;

15. ВЫХОДНОЙ ДЕНЬ. Из 7 дней недели : 6 рабочих дней и 1 выходной.

16. ПИТАНИЕ. Бесплатное питание на территории отеля за счет работодателя.

17. СЕРТИФИКАТ. По окончании практики выдается сертификат
установленного образца. После утверждения на должность нужно уточнять наличие сертификата и когда выдается;

18. РАБОТА НА МОРСКОМ ВОЗДУХЕ. Работая на морском воздухе укрепляются легкие, бронхи и постепенно очищаются дыхательные пути от слизи и вредных веществ, полученных от подарков цивилизации, респираторных болезней и гриппа.
Возможность купаться в море, что способствует тренировке сосудов и закаливанию организма.
Морской воздух и море в комплексе помогает не только оздоровить организм, но и сделать его устойчивее к болезням. Поэтому, получив шанс поработать и пожить возле моря, цените это!

19. СТОИМОСТЬ ПРОГРАММЫ.

Общая стоимость программы 50+250 евро. После прохождения успешного собеседования нужно внести на счет тур.компании в национальной валюте сумму эквивалентной 50 евро, далее после первого полного месяца работы в Турции из зарплаты будет удержано 250 евро (от студента предварительно будет получена расписка).

20. СТУДЕНТАМ ДАЕМ ВОЗМОЖНОСТЬ ЭКОНОМИТЬ
— Раньше собеседование проводились в Киеве или Харькове, Одессе, сейчас есть договоренность, что работодатель проводит собеседование при университете, студентам больше не нужно тратится на дорогу;
— Пакет документов для оформления рабочей визы раньше отправлялся почтой в Турцию, что стоило не малых денег, сейчас работодатель все оформляет в университете.

— И ни каких бесплатных программ мы вам не предлагаем, в отличие того, что сейчас массово предлагают в интернете, понятно и деткам в дет.садике, что ничего бесплатно не бывает, когда есть огромные затраты на командировки за границу. Если предлагают бесплатную программу, значит будет бесплатная стажировка 1 или 2 месяца, или нужно будет доплатить за рабочую визу, или оплатить перелет. В нашем случае, все просто и понятно, есть стоимость программы, далее все работодатель оплачивает, все просто и понятно.

 
ЗАПИСЬ НА СОБЕСЕДОВАНИЕ:    
  • АНКЕТИРОВАНИЕ : Чтобы пройти собеседование, в первую очередь на сайте пройдите анкетирование, перейти по ссылке  АНКЕТИРОВАНИЕ для этого достаточно 5 минут.

 

День Народження італійською

Автор: admin от 25-02-2017, 16:38

Найкращі учні факультативу італійської мови представили свій власний кліп присвячений Дню народження.


Європейський рівень підготовки.

Автор: admin от 20-01-2017, 19:34

Рівень підготовки спеціалістів, отриманий в нашому Центрі відповідає Європейським стандартам, і дає можливість без перепідготовки працювати в закладах ресторанного господарства Італії, Франції, Польщі та Австрії. 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Вітання для колективу «ДНЗ СЦПТОХТТ та РС

Автор: admin от 5-01-2017, 12:52

Я, Гриценко Ілля учень групи БК – 26 в даний момент проходжу виробничу практику у Франції в м. Канни в ресторані Вілла Аршанж – це гастрономічний ресторан, має дві зірки Мішлен, заслужено отримані в 2011 році. Тут можна покуштувати воістину унікальні і вишукані страви французької кухні, приготовлені самим Бруно Ожером. І мені випала нагода від групи БК-26 привітати всіх Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим.

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Напередодні новорічних свят хочу побажати, щоб у кожну Вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.

Зичу Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя!

Бажаю гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача!

Щиро Ваш

Гриценко Ілля


Вітання для колективу  «ДНЗ СЦПТОХТТ та РС

Вітання для колективу  «ДНЗ СЦПТОХТТ та РС

Вітання для колективу  «ДНЗ СЦПТОХТТ та РС

Вітання для колективу  «ДНЗ СЦПТОХТТ та РС

Вітання для колективу  «ДНЗ СЦПТОХТТ та РС

Вітання для колективу  «ДНЗ СЦПТОХТТ та РС

Золото наше

Автор: admin от 7-11-2016, 08:53


З 1 по 3 листопада 2016 року у м. Києві відбувся ІІ Міжнародний конкурс «BestCookFest – 2016».

Метою проведення конкурсу є консолідація та активізація зусиль практиків та освітян у справі розвитку кулінарної майстерності та ресторанного сервісу, підвищення професійних компетентностей, впровадження стандартів світового кулінарного мистецтва, інтеграції у світовий професійний простір та обмін інноваційним досвідом  

.


За результатами жеребкування учень нашого навчального закладу виступав 1 листопада в номінації «Молодий шеф-кухар».

 

 

З 18 учасників зі всіх куточків України І місце міжнародним журі за кращє меню, використання сучасних технологій та популяризацію локальних продуктів Сумщини був нагороджений дипломом І ступеню та золотою медаллю Співак Микола учень групи БК-25.


Всі продукти, які були використані для приготування страв вирощені та створені на теренах нашої Батьківщини, і за думкою Миколи є справжньою гордістю нашої землі.

Меню, яке було представлене на конкурсі:

·               Закуска (гречані міні-млинці з буряковим гелем та курячою печінкою);

·               Основна страва (різотто з соусом велют з цвітної капусти, курячим стегном та чіпсом з цвітної капусти);

·               Десерт (яблучне морозиво з ніжним медовим бісквітом та кремом з пряженого молока та карамелі).

Вся рецептура та технологічні картки були розроблені особисто Співаком Миколою. Це оцінили міжнародні члени журі з 10 країн світу: Марія Шрамко (Чемпіонка світу з кулінарного мистецтва, член національної команди Ісландії з кулінарії, акредитована суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS, віце-президентом Київської асоціації шеф-кухарів), Томас Гуглер (Майстер-шеф та директор F&B, континентальний директор WACS для країн Африки та Близького Сходу, сертифікований управляючий майстер-шеф/ директор F&B. Співзасновник Асоціації кулінарів Саудівської Аравії), Мімоза Балла (Віце-президент и міжнародний координатор асоціації "Taste of peace Jerusalem" «Смак світу. Єрусалим». Член клубу шеф-кухарів Албанії. Почесний член Асоціації шеф-кухарів Палестини та Саудівської Аравії), Віктор Тимчишин (шеф-кухар ресторану «Device Café», м. Київ), та інші.

  

  

 


 


Всі члени журі були приємно вражені професійністю та особисто запросили Миколу до себе для того, щоб він розповів свої рецепти та технологію приготування власних страв. Розмова велася англійською мовою. Особливо їх здивувало та припало до смаку яблучне морозиво з яблук сорту «Семеренко».

Микола дякує особисто директору Центру, всім викладачам та майстрам виробничого навчання, які доклали максимум зусиль для перемоги та підтримували його. Саме завдяки згуртованості колективу навчальний заклад отримав таку високу нагороду.

Ми сподіваємося, що зможемо взяти участь у Всесвітній олімпіаді кулінарного мистецтва, яка буде проходити 2017 року в Швейцарії. Золоті призери «BestCookFest – 2016» в додатковому конкурсі будуть змагатися за поїздку до Швейцарії.


Щоб здійснилась мрія, колектив навчального закладу дуже сподівається на підтримку Сумського міського управління освіти, Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та Навчально-методичного центру ПТО у Сумській області.

 

Методист Центру Шейко М.О.

 

Успіх у Касарго

Автор: admin от 30-03-2016, 10:51


З 19 по 24 березня в італійському місті Касарго проходив 3 Міжнародний командний конкурс «Здорова їжа та напої без відходів – 2016». Про значимість цього заходу свідчить список представлених гостей, серед яких дипломати 15 європейських країн, губернатор провінції Леко, ресторатори кращих італійських готельно-ресторанних комплексів. Поза конкурсом виступала команда з африканської країни Буркіна-Фасо. У конкурсі брали участь 35 команд з 20 країн. Єдиною командою, що представляла Україну, була команда Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу». Команда складалася з 4 учнів. До неї ввійшли: Співак Микола (група БК-15, кухар), Буряченко Нікіта (група АК-35, кухар, кондитер), Кальченко Євген та Духно Вадим (група БОФ-24, бармен, офіціант).

 

 


За умовами змагань калорійність меню не повинна була перевищувати 1300 Ккал. Учасники мали презентувати свою професійну майстерність: кухарі – приготувати 6 порцій повного меню з 3 страв:

1) холодна закуска – філе палтуса з овочевими ролами;

 

2) основна страва – куряче філе у стилі sous-vide з фіолетовим пюре та

3) креативний десерт «Солодкий сад».

  

Офіціант повинен засервірувати стіл на 4 персони і показати власний стиль обслуговування: зустріч гостей, представлення меню і презентація страв. До подачі закуски бармен приготував коктейль «Гранд мартіні».

Усе обслуговування здійснювалося англійською мовою.

Смак сучасних європейських блюд гармонійно підкреслило сухе вино «Шабо», виготовлене на Одеському заводі.

В останній вечір конкурсу для учасників та гостей відбувся гала-концерт за участю артистів Міланської консерваторії. Усе це дійство транслювалося італійськими телеканалами та висвічувалося у місцевій пресі. Наші учні давали інтерв’ю італійським журналістам англійською мовою.

За підсумками роботи журі в складі 14 членів Європейської асоціації ресторанно-готельного бізнесу, серед яких Президент журі шеф Луїджі Гандола (власник ресторанів в Італії та США), шеф-координатор Сіро Вітіело, директор APAF Марко Чіміно, було оголошено 10 кращих кулінарних шкіл Європи.

Наша команда-дебютант такого представницького конкурсу стала п’ятою. Такий результат був справді приємною несподіванкою для всіх. І хочеться подякувати тим, хто тією чи іншою мірою сприяв успіху наших вихованців і побажати всьому колективу Центру подальших творчих успіхів, професійних злетів як в Україні, так і за її межами.

 

 

                                   Статтю підготувала Бова О.В., заст. директора з ВР

 

 

 

Запрошення до участі у ІІІ Міжнародному конкурсі «Wellness & Zero Waste – Food & Beverage Contest Casargo 2016»

Автор: admin от 5-02-2016, 11:03

У рамках міжнародної співпраці 18 січня Державний навчальний заклад «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» отримав від професійної школи Centro di Formazione Professionale Alberghieroофіційне запрошення прийняти участь у ІІІ Міжнародному конкурсі «Wellness & Zero WasteFood & BeverageContest Casargo 2016», який відбудеться з 19 по 23 березня 2016 року у м. Касарго, Італія. На конкурсі будуть представлені 15 професійних шкіл Італії, представники всіх країн Європи та навіть Китай. ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» – єдиний навчальний заклад, який представляє Україну. Наразі ведеться активна підготовка до вищезазначеного конкурсу.


Іспит відбувся!

Автор: admin от 4-01-2016, 11:53

Відповідно до контракту про проходження стажування у найкращих підприємствах громадського харчування та ресторанного сервісу між Державним навчальним закладом «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» та агенцією Europe 3000 srl, Італія, 30 грудня 2015 року відбувся іспит учнів на знання італійської та англійської мов. З італійської сторони екзамен приймала комісія під головуванням заступника президента агенції Europe 3000 srl Алессандра Органіста. До здачі іспиту було допущено 8 чоловік, бажаного успіху досягли 7. Бажаємо їм і подальших успіхів у вивченні іноземних мов, які їм будуть необхідні для проходження стажування та участі у Міжнародному конкурсі «Food & Beverage Casargo – 2016», який відбудеться 20-23 березня 2016 року у м. Мілан, Італія.

 

 

 


 

Міжнародна співпраця

Автор: admin от 9-12-2015, 15:00

  

Згідно контракту, підписаного з агенцією Europa 3000, яке має багаторічний досвід щодо організації професійного стажування, 3 грудня 2015 року учні нашого навчального закладу повернулися на рідну землю після проходження стажування у сонячній Італії.

Що ж це дало учням? Наші учні отримали можливість не тільки вдосконалити свої професійні навички та досвід роботи за кордоном, але й «занурення» в інший стиль життя та культури, вдосконалення мовної практики, важливий запис у резюме для подальшого пошуку роботи й відчутний поштовх для безхмарного майбутнього. Адміністрація готельно-ресторанного комплексу Britannia, де Отрощенко Андрій та Сєрих Ілля проходили стажування, була приємно здивована професійністю, старанністю, ввічливістю, знанням італійської та англійської мов й запросила їх до продовження стажування влітку 2016 року.

Після успішного стажування наш Центр отримав запрошення на ІІІ Міжнародний командний конкурс "Food & Beverage Contest Casargo 2016”, який відбудеться 20-23 березня 2016 року у м. Касарго, Італія. Вже розпочалася серйозна підготовка до вищевказаного конкурсу: організовано роботу факультативу «In Italiano», на якому учні вчать не тільки італійську мову, але й приготування й правила подачі піци, равіолі, лазаньї, різотто, тірамісу, пасти та соуси до них та інші традиційні страви італійської кухні.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з нашими закордонними партнерами.

  

 


 

«BestCookFest – 2015»

Автор: admin от 8-12-2015, 10:44

  

З 4 по 6 листопада 2015 року у рамках І Міжнародного кулінарного фестивалю «BestCookFest – 2015» у м. Київ у індивідуальному практичному класі вегетаріанська страва ІІІ місце посів учень навчальної групи БК-15 з професії «Кухар» Співак Микола зі стравою «Різотто з какао, чипсами цвітної капусти та сиру пармезан». Підготовкою учня до конкурсу активно займалась майстер виробничого навчання Бова Ольга Вікторівна.

У вищезазначеному конкурсі приймали участь національні та міжнародні команди кулінарів з 8 країн світу. У склад журі ввійшли всесвітньовідомі шеф-кухарі атестовані WACS: Томас Гуглер (голова журі – Саудівська Аравія), Аніл Гровер (Індія), Роман Давід Таубер (Польща), Іво Андрік (Сербія), Саркіс Якубян (Ізраїль), Марія Шрамко (Ісландія), Йосип Царевич (Австрія), Мімоза Балла (Албанія), Сефер Япікі (Туреччина) та інші. Під час проведення фестивалю у учасників була унікальна можливість заявити про себе на високому професійному кулінарному рівні, збагатити свій професійний рівень, дізнатися Know-How кулінарного мистецтва в Україні та світі, а також можливість впровадити їх у практичну діяльність навчальних закладів та закладів ресторанного господарства.

Щиро вітаємо наших переможців і бажаємо нових креативних ідей, успіхів та творчих злетів у кулінарному мистецтві, поваги від всього світового співтовариства кулінарів!!!

 

  

 

   

 

 

   

 

 

 

  

 

Праворуч від Співака Миколи стоїть голова журі Томас Гуглер - поважний шеф-кухар, що входить у 20-ку найкращих кухарів світу.

 

 

Міжнародна співпраця

Автор: admin от 20-11-2015, 10:22

Підписання угоди з італійськими роботодавцями з метою організації стажування учнів Державного навчального закладу «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» у готельно-ресторанних комплексах Італії стало першим кроком до виходу на міжнародну співпрацю.

Між Державним навчальним закладом «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» та агенцією Europe 3000 було підписано угоду 28 листопада 2014 р.

 

Міжнародна співпраця


Міжнародна співпраця


Міжнародна співпраця


Міжнародна співпраця

 


Агентство Europa 3000 має широкий, накопичений протягом багатьох років досвід організації стажування, працюючи виключно з Державними органами. Більше десяти років воно розробляє навчальні Проекти, що надають можливість пройти стажування від 3-х і до 6-ти місяців в італійських готелях та ресторанах студентам навчальних закладів готельних послуг, агро-продуктових та туристичних галузей, які входять до Європейського Союзу.

Агентство розпочало співпрацю з нашим навчальним закладом для активації стажування в Італії, бо саме учні Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», на думку італійських партнерів, варті того, щоб надати їм шанс заявити про себе за кордоном.

Співробітники агентства вибрали наш Центр для того, щоб запропонувати цікаве співробітництво. Студенти на стажуванні мають можливість ознайомитися, поглибити та покращити свою базову підготовку, навчитися вдосконалювати методи приготування та обробки еко-гастрономічних продуктів.

Перші кроки почали давати свої результати. З 1 вересня 2015 р. згідно з укладеними угодами учні нашого навчального закладу приєдналися до програми стажування. Це надало їм можливість отримати знання і навички у кращих італійських майстрів кулінарного мистецтва, розширило їх досвід, а наш навчальний заклад буде і надалі впроваджувати програму довгострокової міжнародної співпраці.

 

 

   


 

З 1 жовтня відновив свою роботу факультатив італійської мови «In italiano»

Автор: admin от 2-11-2015, 16:28

Інтеграція України в Європейський союз – це об'єктивний процес розвитку стійких економічних зв'язків. З кожним роком відносини між Італією та Україною міцнішають. Розширюється спільна економічна діяльність. В учнів нашого навчального закладу виникла зацікавленість до вивчення італійської мови. З 1 жовтня відновив свою роботу факультатив італійської мови «In italiano». Програма факультативу з італійської мови призначена для учнів ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», які з 2015 року відповідно до попередніх домовленостей про міжнародну співпрацю, проходять стажування на підприємствах громадського харчування Італії.

Наш успіх в Італії

Автор: admin от 2-12-2014, 13:26


25 і 26 листопада 2014 року наші учні Пашко Владислав (гр. АКОФ-47) та Романченко Євген (гр. АК-45) взяли участь у міжнародному конкурсі «Чорний трюфель  Долина Брембань», який відбувся в навчальному закладі Готельного сервісу Сан ПеллегріноТерме. Знання та вміння наших учнів, продемонстровані під час заходу, були високо оцінені всіма присутніми представниками інших навчальних  закладів, які взяли участь у конкурсі, організацією та місцевими органами влади.

Агентство розпочало співпрацю з нашим навчальним закладом для активації стажування в Італії, бо саме учні Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», на думку італійських партнерів, варті того, щоб надати їм шанс заявити про себе за кордоном. У результаті плідної співпраці було  укладено контракт. Співробітники агентства вибрали наш Центр для того, щоб запропонувати цікаве співробітництво.

Агентство має широкий, накопичений протягом багатьох років досвід організації стажування, працюючи виключно з Державними органами. Більше десяти років воно розробляє навчальні Проекти, що надають можливість пройти стажування від 3-х і до 6-ти місяців в італійських готелях та ресторанах студентам навчальних закладів готельних послуг, агро-продуктових та туристичних галузей, які входять до Європейського Союзу.

Студенти на стажуванні мають можливість ознайомитися, поглибити та покращити свою базову підготовку, навчитися вдосконалювати методи приготування та обробки екогастрономічних продуктів.

 

     

 

  

 

 

      



 Наш успіх в Італії
Наш успіх в Італії
Наш успіх в Італії
Наш успіх в Італії

 

вул. Роменська, 96,
м. Суми-2, Україна, 40002.

splxtt@ukr.net