Зробити домашньою|Додати до обраного
 
 
cxttrs.sumy.ua » Абітурієнтам » Оновлення змісту навчання майбутніх кваліфікованих робітників з професій «Кухар» та «Офіціант»

Оновлення змісту навчання майбутніх кваліфікованих робітників з професій «Кухар» та «Офіціант»

Автор: admin от 11-03-2019, 15:25

Спільно з роботодавцями Навчально-методичним центром ПТО у Сумській області 05-06 березня 2019 року в ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» проведено семінар-практикум для майстрів виробничого навчання з професій «Кухар» та «Офіціант».
У заході взяло участь 32 педагогічних працівника закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини.
Для майстрів виробничого навчання працівники ресторанного комплексу «Козацька броварня» презентували майстер-клас «Приготування смажених м’ясних страв у хоспері».
У рамках проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер» педагогічні працівники ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» провели бінарний урок «Сучасні тенденції в технології приготування та оформлення страв англійської кухні. Холодні страви».
Майстри виробничого навчання ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», «Шосткинський центр ПТО», «Охтирський центр ПТО» продемонстрували майстер-класи: «Сучасні виробничі технології сервірування, подачі страв та напоїв у закладах ресторанного господарства», «Приготування та подача повітряної яєчні з горіхово-м’ятним гарніром», «Сучасні страви молекулярної кухні», «Карвінг – мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах та створення композицій».

Максим Шейко,
методист Центру

   

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
 

вул. Роменська, 96,
м. Суми-2, Україна, 40002.

splxtt@ukr.net