Зробити домашньою|Додати до обраного
 
 

Кращі серед достойних – на ярмарку професій у Конгрес-центрі

Автор: admin от 17-11-2018, 09:26
14 листопада 2018 року у Конгрес-центрі СумДУ відбувся традиційний щорічний ярмарок професій, організований Обласним центром зайнятості за участі кращих закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста Суми. У холі Конгрес-центру розмістилися представники багатьох сумських училищ. Державний навчальний заклад «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» представив свою експозицію: презентації професій з майстер-класами, бармен-шоу, пригощання гостей свята запашною свіжозмеленою кавою, ароматним глінтвейном, екзотичними коктейлями та випічкою. Особливо порадувала учнів-випускників шкіл можливість відчути себе справжнім кухарем. Бажаючі мали змогу одягнути форму та сфотографуватися напам’ять. Біля фотозони було гамірно та весело: сміялися, раділи наші майбутні учні цій щасливій можливості долучитися до учнівської молоді Центру. Навіть педагоги та організатори свята побажали приміряти кухарський кітель та ковпак. 
Багато радості, позитивних емоцій, смачнючих страв та напоїв, цікавого шоу та незабутніх вражень цьогорічним абітурієнтам подарували саме ми – Заклад Успішних Фахівців! Кращі серед достойних – Державний навчальний заклад «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу»! 
Запрошуємо на навчання – даруємо квиток у щасливе успішне майбутнє!

Наталія Матвієвська, Світлана Журавлевич,
організатори участі Центру на Ярмарку професій
                 

Профорієнтація в дії

Автор: admin от 5-11-2018, 20:37
2 листопада 2018 року у Державному навчальному закладі «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» відбулися профорієнтаційні заходи для учнів випускників шкіл Сумського району. профорієнтаційна робота проводилася за підтримки Сумської районної філії Сумського обласного центру зайнятості та під особистим кураторством очільника філії Сергія Володимировича Чикалова. 
Золоті берізки, блакитне небо, сонячна погода та сонячний настрій організаторів свята – усе сприяло змістовному, цікавому та вдалому заходу. Об 11 годині до нашого Центру завітали учні випускних класів Сумської, Бездрицької, Миколаївської шкіл Сумського району. На дітей чекали цікаве відкриття заходу з концертною програмою. 
Відкривала захід мелодійним співом провідна солістка Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» Кучменко Марія (група АК-14). Про навчальний заклад та переваги професійно-технічної освіти розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Матвієвська. Також учні мали змогу переглянути відеоролик про професії, які можна отримати у Державному навчальному закладі «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу». Особливо запам’яталося глядачам феєричне барменське шоу майстра виробничого навчання Сергія Семенова. Також усіх присутніх порадував піснею учень групи АКОФ-17 Денис Брюханов. 
Потім гості навчального закладу відвідували навчальні лабораторії продавців, кухарів, кондитерів, пекарів, офіціантів та барменів. Мали змогу не лише споглядати цікаві майстер-класи, але й активно брати участь та спробувати себе у ролі фахівців з цих професій. Особливо приємним було те, що учні не тільки самостійно приготували смачні вареники, млинці, коктейлі та пряники, але й скуштували ці страви. 
Завершився захід у актовій залі Центру. Директор Сумської районної філії Сумського обласного центру зайнятості Сергій Володимирович Чикалов подякував організаторам свята та нагородив учнів за активну участь у майстер-класах. Представники кожної сільської громади отримали грамоти та пам’ятні сувеніри.
Профорієнтаційний захід пройшов на високому рівні про що відгукувалися усі присутні. Хід свята було зафільмовано Сумським каналом АТВ.

Наталія Матвієвська, 
координатор профорієнтаційної роботи Центру
                

День кондитера

Автор: admin от 3-05-2018, 13:42

День кондитера
Історія кондитерського мистецтва своїм корінням сягає в сиву давнину. Як окреме мистецтво воно виникло і набуло широкого поширення спочатку в Італії в кінці XV – початку XVI століття. Це сталося з появою цукру в тих регіонах. До тих пір всі основні солодощі в Європі купувалися на Сході переважно у арабів, одних з родоначальників кондитерської справи в стародавньому світі.
Кондитер – це професійний кухар, але його майстерність цілком присвячено створенню десертів, випічки та інших кондитерських виробів. У цьому мистецтві необхідна особлива смакова пам'ять, «відмінний нюх» і витончений смак, величезну творчу уяву і навіть знання в галузі архітектури, скульптури, а так само художнього мистецтва. 
Вітаємо всіх кондитерів з їх професійним святом та бажаємо їм творчої наснаги та натхнення!

Ти ж маг і чародій, наш кондитер милий,
Нехай Господь тобі дає багато-багато сили,
З Днем кондитера тебе дружно вітаємо,
Щастя, радості, любові в цей день бажаємо!

Майстер в/н
Берченко Т.А.

Нащі переможці в програмі "На часі ранок"

Автор: admin от 30-03-2018, 09:15

29 березня учні нашого навчального закладу, переможці V Міжнародного командного конкурсу «Здорова їжа та напої без відходів. Касарго 2018» завітали на передачу «На часі ранок», що виходить на телеканалі «UA Суми». Волков Роман приготував для господарів студії власний авторський коктейль «Мої пріоритети», а Пчелінцева Дар’я поділилася з телеглядачами секретами фірмових страв, якими підкорила італійців. Майстер виробничого навчання Манастирний Володимир, який супроводжував нашу команду на конкурс до Італії, запросив усіх бажаючих оволодіти секретами ресторанного сервісу на навчання до нашого Центру.

Методист Центру
Шейко М.О.

"НаЧасі Ранок" UA:СУМИ Кращі кухарі та бармени світу…
YOUTUBE.COM

 

Газета "Вісник" за вересень 2017 року

Автор: admin от 2-10-2017, 10:55
Газета "Вісник" за вересень 2017 року

 https://drive.google.com/open?id=0B2Mxz08Q298_RVpGdjA4ZHprbVE

День кондитера

Автор: admin от 5-05-2017, 09:17

День кондитера

Ласунами, безумовно, не народжуються, ними стають. І все завдяки майстрам кулінарного мистецтва – кондитерам. Саме їм під силу створювати шедеври з бісквіту, крему і ніжного безе. 3 травня кондитери відзначають своє професійне свято, а в прямому ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA.Суми» старший майстер Оксана Шейко провела майстер-клас по прикрашанню кап-кейків. Вона розповіла про особливості «смачної» професії, привітала всіх кондитерів з професійним святом і запросила всіх бажаючих на навчання до нашого навчального закладу.

 

 

Методист Центру

Шейко М.О.

Простійше простого - запіканка з сиром та ягодами

Автор: admin от 4-04-2017, 10:45

Простіше простого

19 березня 2017 року в програмі «Смакота», що виходить в ефір на каналі «UA. Суми», вийшов п’ятий випуск рубрики «Простіше простого», в якій учениця Центру, яка навчається у групі АК-25, Пчелінцева Дар’я провела майстер-клас по приготуванню запіканки з сиром та ягодами .


Методист Центру

Шейко М.О.


Снідайте разом з нами в ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми»

Автор: admin от 3-04-2017, 12:53

Снідайте разом з нами


З 27 по 31 березня в ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми» вийшла серія сюжетів, в яких учні Центру демонстрували приготування смачних та корисних сніданків.


Методист Центру

Шейко М.О.


Співак Микола, учень групи БК-25

Вівсянка з горіхами


Яковенко Світлана, учениця групи БК-25

Салат з пошотом


Никонець Денис, учень групи АКОФ-17

Грецькі котлети з капустою



 


 

Солодкий букет

Автор: admin от 3-03-2017, 13:50

Солодкий букет

2 березня в ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми» учениця нашого Центру, група АКП-26, Аліна Романенко для господарів студії та телеглядачів провела майстер-клас по приготуванню вічно живих і солодких квітів. Виявляється для створення букету потрібні лишень цукерки, які полюбляє ваша друга половинка. Тому любі чоловіки, такий подарунок дівчата точно оцінять. А 8 березня вже не за горами.


Методист Центру

Шейко М.О.

Снідайте разом з нами

Автор: admin от 24-02-2017, 12:48

Снідайте разом з нами

З 20 по 24 лютого вефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми» вийшла серія сюжетів, в яких учні Центру демонстрували приготування смачних та корисних сніданків.


Методист Центру

Шейко М.О.


Яковенко Світлана, учениця групи БК-25

Сандвіч

 


 

Жалдак Катерина, учениця групи БК-25

Курячий мафін

 

 

Расенко Микола, учень групи АК-15

Молочний суп

 

 


Млинці на Масляну.

Автор: admin от 24-02-2017, 12:43

Млинці

Масляна! А хто ж її не любить?! Всі знають, що символом масляної є млинець, який в свою чергу символізує сонце. А скільки різноманітних страв можна приготувати зі звичайного млинця! Млинці з сиром, американські пенкейки, млинці з маком, мішечки з грибами, равлики, кишеньки з яблуками, млинці з какао, шафраном, соком буряка, зі шпинатом, солоні млинцеві пироги, млинці з рибою та навіть лялька з млинців! І як готувати всі ці страви показала та продемонструвала майстер виробничого навчання Центру Дудка Наталія Анатоліївна 23 лютогов ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми». Наталія розкрила власні секрети рецептів та запросила всіх, хто бажає навчитися кухарській та кондитерській справах до лав нашого навчального закладу.

 

 



Методист Центру

Шейко М.О.

Незвичайний рецепт глінтвейну

Автор: admin от 20-02-2017, 17:50

Незвичайний рецепт глінтвейну

17 лютого ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми» у рубриці «Ранковий бар» Володимир Монастирний – майстер виробничого навчання Центру, керівник та засновник Сумської школи барменів для господарів студії та телеглядачів провів майстер-клас по приготуванню незвичайного смачного корисного безалкогольного глінтвейну.

 

 

 

 

 

 

Методист Центру

Шейко М.О.


Цукерки з коньяком та не тільки!

Автор: admin от 17-02-2017, 17:53

Цукерки з коньяком та не тільки!

16 лютого ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми» майстер виробничого навчання Центру Марина Богунова для господарів студії та телеглядачів провела майстер-клас по приготуванню шоколадних цукерок. Як легко зробити ці смаколики – дивіться у відео, адже скоро 8 Березня (може знадобитися).

 


Методист Центру

Шейко М.О.

Секрети догляду за прикрасами

Автор: admin от 14-02-2017, 10:06

Секрети догляду за прикрасами

Напевне кожна людина хоч раз в житті задавала собі питання про блиск своїх прикрас, та те, що з часом вони тмянішають. Нарешті дочекались! 14 лютого учениця нашого навчального закладу Марина Подшивалова розповіла в прямому ефірі як саме доглядати за своїми коштовними подарунками!

 

 


Методист Центру

Шейко М.О.

Смачні та корисні сніданки

Автор: admin от 13-02-2017, 14:22

Смачні та корисні сніданки

13 лютого на базі Центру телеканал «UA.Суми» провів зйомку серії сюжетів по приготуванню смачних та корисних сніданків, які Ви зможете незабаром переглянути в прямому ефірі. Учні нашого навчального закладу представили широкому загалу телеглядачів свої найкращі рецепти. Минулого тижня в ефір вийшли 3 сюжети.

 

Методист Центру

Шейко М.О.

 

Смачні та корисні сніданки


Смачні та корисні сніданки

 

 

 

 

 


 


Справжні шедеври з солоного тіста

Автор: admin от 10-02-2017, 14:26

Справжні шедеври з солоного тіста


9 лютого в ефірі телеканалу «UA. Суми» Сироєгіна Наталія, учениця групи АК-45, яка навчається за професією «кухар, кондитер», розказала та провела майстер-клас, як власними руками створити оригінальний, креативний подарунок із солоного тіста до Дня святого Валентина.


Методист Центру

Шейко М.О.

 


"Простіше простого" фуршетниі пиріжки з листкового тіста

Автор: admin от 8-02-2017, 15:58

Простіше простого

24 грудня 2016 року в програмі «Смакота», що виходить в ефір на каналі «UA. Суми», вийшов другий випуск рубрики «Простіше простого», в якій учень групи БК-25 Багмут Вадим представив телеглядачам рецепт приготування фуршетних пиріжків з листкового тіста.

Методист Центру

Шейко М.О.

 


Простійше простого - Повітряна яєчня

Автор: admin от 6-02-2017, 13:00

Простіше простого

29 січня 2017 року в програмі «Смакота», що виходить в ефір на каналі «UA. Суми», вийшов четвертий випуск рубрики «Простіше простого», в якій учениця Центру, яка навчається у групі БКП-16, Пивоварова Аліна провела майстер-клас по приготуванню повітряної яєчні.


Методист Центру

Шейко М.О.


Бутерброди art-style

Автор: admin от 6-02-2017, 10:17

Бутербродиart-style

Діти не хочуть зранку снідати? – тоді приготуйте їм дизайнерські креативні бутербродики, у формі рибки, паруса, зайчикаабо курчати– від них вони точно не відмовляться. 2 лютого в ефірі телеканалу «UA. Суми» майстер виробничого навчання нашого Центру Аліна Богунова поділилася з телеглядачами таким простим і водночас смачним рецептом бутербродів, які по часу робити майже так само швидко, як і звичайні.


Методист Центру

Шейко М.О.


 

Майстер-клас з Французької кухні

Автор: admin от 26-01-2017, 16:25
Про те, що Французи  відомі всьому світу, як  гурмани, знайомо всім, адже  Французька кухня завжди була прикладом досконалості в кухарському мистецтві. Десятки слів лексикона французької кухні, органічно ввійшли в термінологію багатьох національних кухонь, що звичайно є свідченням популярності та її  впливу. Французи вважають кулінарію видом мистецтва, таким , як поезія чи музика.  Багато знаменитих французів складали і видавали свої кухарські книги. 
Наші учні намагаються перейняти досвід у відомих кухарів Франції.  Гриценко Ілля, проходячи стажування в   м. Канни, продемонструє майстер-клас" Приготування закуски Тартар".
 

Справа майстра величає

Автор: admin от 26-01-2017, 09:24

Справа майстра величає

24 січня у Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся профорієнтаціійний захід. Уміннями готувати смачні коктейлі, сервірувати стіл, складати серветки, створювати смачні шедеври на власній кухні, прикрашати тістечка ділилися з випускниками шкіл найкращі учні. Державного навчального закладу "Сумський центр професійно-технічної освіти зарчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу".

 

 

Методист Центру

Шейко М. О.

 


Майстер-клас: "Зав'язування шарфів різними способами"

Автор: admin от 19-01-2017, 12:57

Городова Наталія, учениця групи БПК-23, продемонструвала, як яскраво та креативно довершини образ гарно завязаним шарфом або палантином

 


Торт до Дня Народження

Автор: admin от 12-01-2017, 15:03

Торт до Дня народження

11 січня в ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми» старший майстер Центру Шейко Оксана для господарів студії та телеглядачів провела майстер-клас, як можна прикрасити торт до Дня народження. Кондитер поділилася секретами приготування цукрової мастики та особливостями виготовлення прикрас з неї. Оксана запросила всіх, хто бажає навчитися кондитерській справі до лав нашого навчального закладу.


Методист Центру

Шейко М.О.


 



Новорічний торт від Ольги Чернякової

Автор: admin от 11-01-2017, 09:42

Ще не знаєте чим порадувати своїх близьких та рідних Старий Новий рік? Спечіть їм тортика і прикрасьте його милими зайченятами та ялинками,щоб було все по-святковому і новорічному. Це під силу кожному. Так, 5 січня в ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми» майстер виробничого навчання Чернякова Ольга для господарів студії та телеглядачів провела майстер-клас по приготуванню смачного новорічного тортика з бісквіту та прикрас з цукрової мастики. Ольга розкрила секрети приготування пухкого бісквіту та особливості ліплення прикрас з мастики.

 

 

 

 

Методист Центру

Шейко М.О.


Простіше простого

Автор: admin от 4-01-2017, 14:45

4 січня 2017 року в програмі «Смакота», що виходить в ефір на каналі «UA. Суми», вийшов третій випуск рубрики «Простіше простого», в якій учениця Центру, яка навчається у групі БК-25, Жалдак Катерина провела майстер-клас по приготуванню смачних троянд з картоплі та бекону.

Методист Центру

Шейко М.О.

 

 


 

«Новорічний бум»

Автор: admin от 31-12-2016, 14:36

30 грудня 2016 року на телеканалі «UA. Суми» вийшов спецпроект «Новорічний бум». У телепередачі учениця нашого навчального закладу, Почевалова Марина, яка навчається у групі БПК-23 за професією «Продавець продовольчих та непродовольчих товарів» провела майстер-клас як красиво упакувати подарунки для чоловіків до Новорічних свят.

Методист Центру

Шейко Максим

 



 

Володарі золотого секрету коктейлю

Автор: admin от 29-12-2016, 08:51

Володарі золотого секрету коктейлю.

21 грудня в актовому залі Центру пройшов професійний конкурс фахової майстерності з професії «Бармен». 18 учні групи БОФ-14 взяли участь у яскравому видовищі. Кожен учасник мав приготувати 6 порцій авторського безалкогольного коктейлю. Слідкували за правильним приготуванням напоїв професійні бармени м. Суми. Смакові властивості кожного коктейлю оцінювало високоповажне журі, до складу якого ввійшли: Гвоздецька Людмила Григорівна – викладач спецдисциплін Центру, Семитотська Марина – регіональний представник фірми Sandora, яка стала спонсором проведення конкурсу, Погорєлов Василь Іванович – борддиректор Всеукраїнської асоціації барменів, який спеціально для конкурсу приїхав з м. Харкова та інші. Журналісти телеканалу«UA.Суми» брали інтерв’ю у учасників конкурсу, членів журі та глядачів у залі.

Весь вечір вів та розважав глядачів наставник та майстер виробничого навчання групи БОФ-14 Монастирний Володимир Олександрович. Феєричним майстер-класом з флейрінгу конкурс закінчив представник Всеукраїнської асоціації барменів Сергій Семенов. Високопрофесійне журі уважно слідкувало за кожним конкурсантом та оголосило переможців.


І місце посів Герасименко Сергій,

ІІ місце – Демиденко Олексій,

ІІІ місце – Буханець Сергій.

Кожен учасник отримав сертифікат учасника та цінні подарунки, а переможці ще й грошову премію. Кожен присутній у актовій залі мав нагоду скуштувати неповторний смак авторських коктейлів. Декілька учнів Центру виявили бажання отримати другу професію: неповторну і надзвичайно смачну «Бармен».


Методист Центру                                                                                                    Шейко Максим

Володарі золотого секрету коктейлю

Володарі золотого секрету коктейлю

 

Володарі золотого секрету коктейлюВолодарі золотого секрету коктейлю

Володарі золотого секрету коктейлю

 

Володарі золотого секрету коктейлюВолодарі золотого секрету коктейлю

Володарі золотого секрету коктейлю

 

Володарі золотого секрету коктейлюВолодарі золотого секрету коктейлю

 

Смачна та чепурна новорічна ялинка

Автор: admin от 26-12-2016, 15:27

22 грудня в ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми» майстер виробничого навчання Центру Берченко Тетяна для господарів студії та телеглядачів провела майстер-клас по приготуванню смачної новорічної прикраси, а саме ялинки. Кондитер розповіла та показала, як виготовити смачний шедевр з пряничного медового тіста з використанням новітніх кондитерських технологій (айсингу). Тетяна запросила всіх, хто бажає навчитися виготовляти смачні прикраси, до нашого навчального закладу.

Методист Центру                                                                                               Шейко М.О.

 


Готуємо десерти!

Автор: admin от 16-12-2016, 13:54

Учень нашого навчального закладу Співак Микола, переможець ІІ Міжнародного фестивалю «BestCookFest – 2016», порадував телеглядачів каналу «UA. Суми» власним рецептом приготування смачного та корисного десерту.  

 


Буряковий чізкейк з лососем

Автор: admin от 15-12-2016, 15:26

15 грудня в ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми» майстер виробничого навчання Центру Коваль Альона  для господарів студії та телеглядачів приготувала оригінальний буряковий чізкейк з лососем.

 



 

Газета "Вісник" за грудень 2016 р.

Автор: admin от 15-12-2016, 12:46
Газета "Вісник" за грудень 2016 р.
 
 

Газета "Вісник" за грудень 2016 р.

 

Готуємось до Новорічних свят

Автор: admin от 9-12-2016, 12:33


8 грудня в ефірі передачі «На часі – Ранок» на телеканалі «UA. Суми» старший майстер Центру Катерина Пукась для господарів студії та телеглядачів провела майстер-клас по сервіруванню столу до Новорічних свят, розповіла про європейські традиції сервірування столу за українським стилем та надала вичерпну інформацію про підготовку висококваліфікованого персоналу за професією «Офіціант, бармен» в нашому навчальному закладі.

 

Методист Центру

Шейко М.О.

 

 


 



 

Простіше простого - вироби з прісного шарового тіста

Автор: admin от 6-12-2016, 15:21


З грудня 2016 року в програмі «Смакота», що виходить в ефір на каналі «UA. Суми», з’явилася нова рубрика «Простіше простого», в якій майстри виробничого навчання та учні нашого навчального закладу представлятимуть телеглядачам свої найкращі рецепти смачних страв. Так, 5 грудня Берченко Тетяна Анатоліївна, майстер групи БКП-17, поділилася своїми секретами приготування виробів з прісного шарового тіста.

 


 

Методист Центру

Шейко М.О.

 


Співак Микола в ефірі програми «На часі – Сніданок»

Автор: admin от 25-11-2016, 14:08

24 листопада 2016 р. в ефірі програми «На часі – Сніданок» на каналі «UA. Суми» учень нашого навчального закладу, переможець ІІ Міжнародного конкурсу «BestCookFest – 2016» Співак Микола розкрив секрети приготування традиційних американських страв на День Подяки.

 

Методист Центру

Шейко М.О.


Творча майстерня «Новітні тенденції розвитку кулінарного мистецтва»

Автор: admin от 18-11-2016, 10:23

 

18 листопада на базі «Міського міжшкільного навчально-виробничого комбінату» відбулася творча майстерня «Новітні тенденції розвитку кулінарного мистецтва» для майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів з професій «Кухар», «Кондитер», «Офіціант», «Бармен».

Учень нашого навчального закладу, переможець ІІ Міжнародного кулінарного конкурсу «BestCookFest – 2016» Співак Микола, провів для господарів та учасників творчої майстерні майстер-клас «Приготування гречаних млинців з буряковим гелем та крем сиром». Всі присутні залишились приємно здивовані високим кулінарним мистецтвом нашого учня.

 



 

 

 

 

 


 


 

«Молодий кухар»

Автор: admin от 15-11-2016, 15:35

   

Співак Микола, учень групи БК-25, переможець ІІ Міжнародного кулінарного конкурсу «BestCookFest – 2016», був запрошений на Сумський канал «UA. Суми» на зйомки програми «На часі – Ранок». Під час прямого ефіру талановитий шеф-кухар поділився з господарями студії та телеглядачами секретами створення кулінарних шедеврів, які високо відзначили члені журі Міжнародного конкурсу з 10 країн світу.

 


 


Після виходу програми в ефір до каналу надійшло багато звернень з проханням створити телепередачу, спрямовану на рецептуру приготування традиційних українських страв з використанням сучасних кулінарних технологій.

14 листопада у лабораторіях Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» відбулися зйомки серії програм «Молодий кухар», які незабаром вийдуть в ефір.

 

Методист Центру Шейко М.О.

 

 


 


 

Газета "Вісник" за листопад 2016 р.

Автор: admin от 15-11-2016, 12:09
Газета "Вісник" за листопад 2016 р.
 

Газета "Вісник" за листопад 2016 р.

 


Жовтневий випуск газети "Вісник"

Автор: admin от 17-10-2016, 12:04
Жовтневий випуск газети "Вісник"
 

Жовтневий випуск газети "Вісник"

 


Репортаж каналу Відікон на честь відкриття меморіальної дошки загиблим воїнам

Автор: admin от 30-09-2016, 12:36

Репортаж каналу Відікон на честь відкриття меморіальної дошки загиблим воїнам, Героям України, випускникам нашого Центру.

 


Меморіальна дошка на честь Героя

Автор: admin от 30-09-2016, 12:29

Репортаж каналу АТV присвячений відкритю меморіальної дошки загиблим героям України що навчались у нашом Центрі.



Вересневий випуск газети "Вісник"

Автор: admin от 15-09-2016, 10:59
Вересневий випуск газети "Вісник"

Вересневий випуск газети "Вісник"

 



Назад Вперед
Наверх
 

вул. Роменська, 96,
м. Суми-2, Україна, 40002.

splxtt@ukr.net